Om mig 

Mitt liv har präglats utav en kamp mot mat, vikten, och alla de
negativa konsekvenser det innebär att leva med ätstörningar.
det har vart många  jojo bantningar.

Jag trodde det handla om karaktär, jag slets mellan att ha en sund livsstil och en mental besatthet utav att äta massa onyttigt, Olika  insatser där jag hela tiden har fått en större förståelse för min sjukdom, samt byggt mig en verktygslåda

Jag jobbar nu med att föreläsa där jag öppenhjärltligt delar med mig
utav mina erfarenheter och även ger kunskap kring detta ämne som berör.

Jag erbjuder dig Livsstilscoaching på det sätt du vill ha det, antingen med helheten till en livsstilsförändring eller kanske jobba med en utav bitarna.

Jag har fått möjligheten att medverka i beroende podden  avsnitt 72 och 2 år i rad fått den fina uppgiften att hålla uppvärmningen på flatenloppet som goa Annelie från beroende podden anordnar, loppet som är för att bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och beroende problematiken. bild som ni ser på höger sida är därifrån.

Bilden under är från en livsstilsresa jag va med och anordna där jag föreläste samt höll i träningspass för våra deltagare.

Jag har under det senaste åren velat ta reda på mer kring hälsa och därför gått olika utbildningar och kurser för att skapa mig mer kunskap och förståelse som jag idag kan ge vidare.

Några av dessa är:

Jag har pluggat på Tollare folkhögskola,  jag har jobbat som behandlare och life coach på olika behandlings hem.

Jag själv har  gått en behandling för just sockerberoende och sedan  behandling på Stockholms center för ätstörningar.kurser för att fördjupa mig i ämnet och lära mig mer.

Jag har pluggat på Paleo Institute som vilar sin grund på att identifiera och behandla underliggande orsaker till kroniska sjukdomar och symtom.Detta genom en arbetsmetodik som värdesätter och vilar vetenskapliga evidens, just därför står livsstils åtgärder i centrum med individanpassning inom kosthållning, näringstillskott, fasta, sömn, stresshantering och motion.

Jag är nu certifierad  FAR- LEDARE, Far står för fysiskt aktivitet på recept. och finns här

Och det är min egen erfarenhet tillsamman med all min kunskap jag jobbar och ger vidare till dig så du får möjligheter att utvecklas och hitta just din levnadsbalans.

Jag väljer att fortsätta utbilda mig och skaffa mig mera kunskap och erfarenhet.

 

Vi slutar aldrig att utvecklas.

Ta hand om dig, och glöm inte att du är värdefull.

Det är med vilja kraft och mod jag ser att vi kommer långt. 

IMG_6898
hopp
IMG_1421