Min Resa 

Mitt liv har präglats utav en kamp mot mat, vikten, och alla de
negativa konsekvenser det innebär att leva med ätstörningar.
Där jag under  många år hade en önskan om att leva hälsosamt
men där det har vart en tung kamp och jag pendla mellan olika strikta dieter, jojo bantningar.

Jag trodde det handla om karaktär, jag slets mellan att ha en sund livsstil och en mental besatthet utav att äta massa onyttigt. 

Det har vart många vändor med olika instasser för mig, där jag hela tiden har fått en större förståelse för min sjukdom, samt byggt mig en verktygslåda

Jag jobbar nu med att föreläsa där jag öppenhjärltligt delar med mig
utav mina erfarenheter och även ger kunskap kring detta ämne som berör, att leva som sockerberoende, olika typer utav ätstörningar samt kroppshets.
För att jag vill sprida denna kunskap så fler kan få en förståelse eller
de verktyg som krävs för att förändra sitt beteende.

Samt att jag erbjuder dig Livsstilscoaching på det sätt du vill ha det, antingen med helheten till en livsstilsförändring eller kanske jobba med en utav bitarna.Träningen, för mig är en del utav livets bitar,  och det gäller att hitta den träningen som du tycker är kul. för att det ska bli av.

Jag har under det senaste åren velat ta reda på mer kring hälsa och därför gått olika utbildningar och kurser för att skapa mig mer kunskap och förståelse som jag idag kan ge vidare.

Några av dessa är:

Jag har pluggat på Tollare folkhögskola, det gjorde jag samtidigt som jag jobbade inom behandlings branschen, jag har jobbat som behandlare och life coach på olika behandlings hem.

Där fick jag möjligheten att jobba med olika klienter som hade olika psykosociala diagnoser, såsom borderline, adhd och några som levde i beroende sjukdomen. jag lärde mig massor utav att jobba nära mina klienter som behövde stöd i sin vardag.

Jag själv har  gått en behandling för just sockerberoende och sedan  behandling på Stockholms center för ätstörningar.kurser för att fördjupa mig i ämnet och lära mig mer.

Jag har pluggat på Paleo Institute som vilar sin grund på att identifiera och behandla underliggande orsaker till kroniska sjukdomar och symtom.

Detta genom en arbetsmetodik som värdesätter och vilar vetenskapliga evidens, just därför står livsstils åtgärder i centrum med individanpassning inom kosthållning, näringstillskott, fasta, sömn, stresshantering och motion.

Och det är min egen erfarenhet tillsamman med all min kunskap jag jobbar och ger vidare till dig så du får möjligheter att utvecklas och hitta just din levnadsbalans.

Jag väljer att fortsätta utbilda mig och skaffa mig mera kunskap och erfarenhet.

Under maj kommer jag gå FAR-utbildning (träning på recept)

Vi slutar aldrig att utvecklas.

Ta hand om dig, och glöm inte att du är värdefull.

Det är med vilja kraft och mod jag ser att vi kommer långt. 

Lina_om