Tjänster

Lymfmassage

Visste du att lymfsystemet…

rensar bort vätska, slagg, skadliga ämnen och skräp från våra kroppar?

saknar en pump och är beroende av rörelse och andning för att flöda?

larmar & aktiverar immunförsvaret vid upptäckt av bakterier och virus?

 

Lymfsystemet städar och renar oss, förfriskar våra kroppar inifrån och ut. Det sköljer bort skräp och skadliga ämnen i våra kroppar, transporterar runt immunceller och upprätthåller vår viktiga vätskebalans.

När lymfsystemet flödar som det ska, mår vi också bra. En god lymfhälsa får oss att känna oss lätta, rörliga och energiska. När lymfsystemet är trögt och överbelastat å andra sidan, kan vi känna oss slöa, tunga och trötta.

Lymfsystemet är centralt i vårt övergripande välmående och trots det är lymfsystemet ett ofta förbisett system och lymfhälsan är för många den saknade pusselbiten för en god hälsa.  

Livsstilsförändring

Levnadsbalans är en helhet på en livsstil där du har balans i kosten, träningen och ditt välmående och ibland kan vi hamna i i obalans i livet, och då behöva hitta de förändringar som passar just för dig, för att du ska må bra igen och komma i balans.

Omdömen från tidigare klienter
" Tack vara din vägledning i både samtal och träning fick jag en ny livsstil som gör mig lycklig igen"

Upplägg.

Vi tillsammans går igenom hur din situation ser ut idag och vart du vill komma till, och med hjälp utav min kunskap och stöttning så gör du förändringar för att komma i balans igen.

Vi tittar på hur din kosthållning är.

Vi tränar tillsamman, både kondition, styrka och pilates. 

samt att vi avslutar våra stunder med meditation.

Detta upplägg skräddarsys så det passar dig.

Träning för företag- event 

Att röra på oss är en utav våra byggstenar som kroppen behöver och att erbjuda sin personal träning på jobbet ger oss massor utav positiva fördelar, piggare och friskare personal och mindre sjukskrivningar.

Upplägg.
Personalen  jobbar i mindre grupper och får olika övningar.

Vi kommer att blanda både kondition och styrka uppbyggande och balans övningar.

Jag har med redskap.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Event

Lite av det jag gjort och gör.

Hållit uppvärmningen 2 år i rad på  flatenloppet, i samarbete med beroendepodden. Loppet går för att bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och beroende problematiken.

Inspirations dag.Där jag föreläste om ätstörningar. höll en cirkel träning, som vi sedan avslutade med pilates, lymfmassage, mindfulness.

jobbat på yoga studion 1tribe där jag höll pilates både som en klass samt kurs för seniorer, jobba som lymfmassör

Träningsfilosofi Att bygga upp en fungerande kropp med hjälp av styrka, rörlighet, balans och koordination är att tänka på framtiden"

Träningen för mig har blivit en livsstil som är starkt kopplat till känslan av välmående, både fysiskt och psykiskt. Jag tror på att vi alla mår bättre genom ett helhetstänk kring träning, kost, återhämtning, stress och välbefinnande. Det finns inga genvägar, vi har bara en kropp och den behöver vi ta hand om, inside and out.

Välmående är ”work in” och inte en workout!

Föreläsningar Föreläsning - Socker och Gluten att leva med ett Beroende             Föreläsning- kampen! Att leva med ätstörningar och kroppshets

Hur påverkas vi av socker och gluten, vilka följder får du och jag i våra kroppar? Några exempel av de sjukdomar vi idag kan koppla till den osunda mat vi äter är depression, diabetes typ 2, fetma, hjärt-kärlsjukdomar. Autoimmuna sjukdomar.

Jag trodde det handla om karaktär men misslyckades gång på gång att ändra mitt beteende till mat, godis Och med ångest som eftersmak.

Tills jag insåg att jag levde med en beroendesjukdom, precis densamma som med andra beroenden. Det är en hjärnsjukdom. Och då 1 dag bestämde mig för att gå in i behandling och sedan plugga kring detta.

Du kommer få lära dig hur du enkelt men med små ändringar kan lära dig att känna igen det som vi kallar ”dolt socker” så du kan göra sunda val för dig själv.

kampen mot ätstörningar och kroppshets är föreläsningen där jag delar med mig utav mina egna erfarenheter, hur det sett ut för mig, från att jag var litet barn till idag. 

Vad är det för tankar, känslor som gömmer sig i en person som lever med ätstörningar, för det är inte alltid det syns utåt sett för de runt omkring.

Och hur är det är att leva med kroppshets, utseende fixering