Tjänster

Kost Föreläsningar

Föreläsning – Socker och Gluten att leva med ett Beroende

            Föreläsning- kampen! Att leva med ätstörningar och kroppshets

Hur påverkas vi av socker och gluten, vilka följder får du och jag i våra kroppar? Några exempel av de sjukdomar vi idag kan koppla till den osunda mat vi äter är depression, diabetes typ 2, fetma, hjärt-kärlsjukdomar. Autoimmuna sjukdomar.

Jag trodde det handla om karaktär men misslyckades gång på gång att ändra mitt beteende till mat, godis Och med ångest som eftersmak.

Tills jag insåg att jag levde med en beroendesjukdom, precis densamma som med andra beroenden. Det är en hjärnsjukdom. Och då 1 dag bestämde mig för att gå in i behandling och sedan plugga kring detta.

Du kommer få lära dig hur du enkelt men med små ändringar kan lära dig att känna igen det som vi kallar ”dolt socker” så du kan göra sunda val för dig själv.

kampen mot ätstörningar och kroppshets är föreläsningen där jag delar med mig utav mina egna erfarenheter, hur det sett ut för mig, från att jag var litet barn till idag. 

Vad är det för tankar, känslor som gömmer sig i en person som lever med ätstörningar, för det är inte alltid det syns utåt sett för de runt omkring.

Och hur är det är att leva med kroppshets, utseende fixering

 

Livsstilsförändring

Levnadsbalans är en helhet på en livsstil där du har balans i kosten, träningen och ditt välmående och ibland kan vi hamna i i obalans i livet, och då behöva hitta de förändringar som passar just för dig, för att du ska må bra igen och komma i balans.

Upplägg.

Vi tillsammans går igenom hur din situation ser ut idag och vart du vill komma till, och med hjälp utav min kunskap och stöttning så gör du förändringar för att komma i balans igen.

Vi tittar på hur din kosthållning är.

Vi tränar tillsamman, både kondition, styrka och pilates. 

samt att vi avslutar våra stunder med meditation.

Detta upplägg skräddarsys så det passar dig.

Företags Hälsa / event

 

Att röra på oss är en utav våra byggstenar som kroppen behöver och att erbjuda sin personal träning på jobbet ger oss massor utav positiva fördelar, piggare och friskare personal och mindre sjukskrivningar.

Upplägg.
Personalen  jobbar i mindre grupper och får olika övningar.

Vi kommer att blanda både kondition och styrka uppbyggande och balans övningar.

Jag har med redskap.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Event

Lite av det jag gjort och gör.

Hållit uppvärmningen 2 år i rad på  flatenloppet, i samarbete med beroendepodden. Loppet går för att bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och beroende problematiken.

Inspirations dag.Där jag föreläste om ätstörningar. höll en cirkel träning, som vi sedan avslutade med pilates, lymfmassage, mindfulness.

Samarbetar med yoga studion 1tribe, där jag håller klasser samt workshops.

På gång-  sommaren event 2021

kontakta mig för att boka ett event du också.

Träning Cirkelträning/ event eller privat person

Nu med en säker plats för dig och mig medans vi tränar, det är många som inte vill gå in på ett gym i dessa corona tider, vilket jag har respekt och förståelse för.

Därför är jag så glad att kunna erbjuda dig en säker träning, vi är i en lokal där endast du och jag är medans vi tränat.

Här jobbar vi på olika stationer med fokus på olika kroppsdelar,
och jag anpassar passet efter kundens behov och önskemål.

Detta pass kräver inga förkunskaper.

Kontakta mig för mer information 

Välmående Find your balance

Känner du att du är i obalans, kanske stressad över livspusslet som ska gå ihop. Alla måsten och borden som ska göras, är allmänt trött, har ont i kroppen och känner dig energilös. Då kan en stund där du släpper allt runtomkring och ger dig själv en avkopplande stund för att ta hand om dig själv vara värdefullt.

Med denna klass ska vi tillsammans försöka finna stillhet, hämta nya positiva krafter och vårda våra kroppar och själar. Den här klassen passar alla och inga förkunskaper krävs. Ha gärna på dig sköna kläder då vi både kommer sitta och ligga ner.

Klassens övningar:

– Nedvarvning

Fokus på andning och att komma ned i varv

– Meditation

Guidning att hitta din inre balans med temat find your balance

– Egen Lymfmassage

Stimulans av lymfsystem som bidrar till ökat välmående i kroppen

– Mindfullness

Uppleva nuet i ett öppet sinnestillstånd och accepterande inställning

-Avslappning

Fokus på att slappna av och ge din kropp vad den behöver just då.